Nytt!!



Kunde inte motstå den här godigen idag när jag var inne på H&M idag! 149:- var inte så farligt pris heller så den fick förlja med hem!
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
C

Den här har jag sytt



Den här sydde jag igår! Rätt nöjd med tanke på att tyg är väldigt sladrigt.
Vad tycks?
C

Rutig skjorta


Skjorta- Jc, Örhängen- Jc
Hej!
Såhär såg jag ut idag! Slutade 11:20 så jag och mina vänner gick en vända på stan. Jag har sytt hela eftermiddagen så därför blev det inget bloggande förns nu. Men i morron får ni se mitt nya linne!
Kram
C

Mitt nya halsband!



Det här fina halsbandet som jag köpte i helgen kommer från VILA! Super snyggt och perfekt för mig som verkligen har fastnat för långa halsband med något stort nertill.
Hoppas ni har haft en fin dag!
Kram
C

29/8-11


Byxa- Åhlens, Tröja- Åhlens, Väska- Vera Stockholm, Halsband- Vera

C

Detta blir snart en skjorta!



Det här är mitt nya skjort tyg. Vad tror ni blir det en fin skjorta?
Kram
C

Kvällens outfitt


Shorts- Bikbok, Skjorta utan ärmar- Urban outfitters, Örhängen- mammas gammla

Såhär såg jag ut igår när jag skulle ut. Super värd kväll/natt!
C

Gårdagens val


Klänning- Rhodos

Hej!
Det här är verkligen en av mina favorit klänningar så jag passade på att använda den sissta sommardagen igår. Gårdagen var värd, började med att köpa skjorttyg på Olssons sedan mötte jag upp mina vänner i stan och dagen avslutades med fest!
Hoppas ni har haft en bra helg!
C

skyltfönster



Det här super snygga skyltfönstret såg jag när jag gick förbi NK häromdagen. Skit coolt tänk och ha såna höga klackar på sig!
C

25 augusti 2011

Kjol- lindex, skjorta- Monki, Skor- Doccs

Hej!
Idag var jag på nordiska med klassen och kollade på modets makt. Super kul och intressant förutom att det inte var någon frisk luft och jätte varmt!
Som ni ser har jag mina Doccs idag och inga skavsår än så länge. Score!
Nu ska jag äta och sen blir det Dear John med godis!
C


fancy pants


Byxor- Weekday, väska mormors gamla, blus- mammas gamla, hårband- mammas

Hej!
Idag har jag sprungit runt på stan och letat praktik. Och guess what?! Ni läser en blogg med en blivande praktikant på Urban Outfitters i höst! YEEEEY! Känns hur underbart som helst, det är ju min dröm praktik!
Puss på er!
C

Jag är inte till salu



Tja!
Igår såg jag ut såhär när jag medverkade i inte till salu manifestatione kungsan. Det var både kul och sorligt. Det var kul och få stå bakom scenen när Martin Stenmark sjöng. Och sorligt när de olika människorna på scenen berättar om hur vanligt problem det är att ungdomar säljer sex/ använder sex för att skada sig själva.
Nu- Skola!
C

Second hand details



örhängen- mammas gamla, väska- mormors gamla, armband- från alla världens hörn, ringar- mammas gamla

Hej!
Haha nu kommer min sanna källa till snygga kläder/smycken fram som ni ser är allt "mammas gamla eller mormors gamla" och det är faktist där jag hittar det mesta jag har på mig. Jag älskar second hand!

Nu ska jag iväg till skolan!
Kram
C

Green pants



Byxa & Kavaj - H&M, bandau- Monki, Blus- Mammas gammla, skor- Vagabond

Hej!
Idag hjälpte jag mamma på jobbet och satte upp hela alfabetet i hennes klassrum. Sen åkte vi in till stan och sprang lite ärrenden. Skön dag alltså. I morron blir jag dubbelt nervös eftersom skolan börjar och jag börjar tvåan. Fattar inte hur snabbt tiden har gått att jag redan ska börja tvåan?!
Efter skolan ska jag vara med i "inte till salu" manifestationen i kungsan så jag får se hur mycket bloggande det blir i morron. Men ni får gärna komma och titta på mig på stora scenen vid 18:00. : )
Vi hörs i morron.
Kram
C

Mitt hår!



Sådärja nu ser ni hur jag ser ut nuförtiden. Mitt hår är rakt nu så tänk er att håret är lite kortare. Anledningen till att mitt hår är rakt är för att ingen människa på denna jord kan föna mitt hår lockigt utan att jag ser ut som fåret Shaun så det fick bli rakt. Vad tycks?
Nu ska jag och min syster springa några ärenden på stan!
Kram på er!
C

Pricka in de här




Så himla snyggt! Satt och dregla hlea eftermidagen på forever21's hemsida. Så mycket fina grejer och så billigt! Tänk om det endå fanns i Sverige.
Håret visar jag i morron eftersom jag ändå har tänkt och klippa mig då så får allt nytt samtidigt!
C

Manisk hatt samlare



Här är min hatt samling. Jag tror alla förstår hur mycket jag tycker om hattar när man ser den här bilden även fast jag har varit dålig på att använda dom på stisstonde.
Nu ska jag färga mitt hår, ni får se resultat senare idag.
C

rain drops falling on my head


jacka- jc, skjorta- mammas gamla, jeans- saint tropez, tyg väska- monki, väska- åhlens, converse

Hej!
Idag har det regnat hela dagen. But i'm keeping it posivtive och tänker att efter regn kommer solsken!
Min skjorta jag har på min idag är mammas gamla som hon har hittat hos sin gammelmormors vind. Haha hoppas ni hängde med där? Jag tycker i alla fall den är jätte snygg och den värmer lite gran vilket är perfekt när det regnar så mycket som det gör nu. Ikväll ska jag möta upp några vänner i stan så får vi se vad som händer.
Ha en bra lördag!
C

Min vägg



Jag är besatt av collage! Såhär ser min vägg ut just nu men det ska snart ändras eftersom det här är vårens/sommarens trender och nu när trendbibeln har kommit är det dags for change!
Vi hörs senare vänner!
C

flower power


klänning- mammas gamal, jeans jacka- röda korset, väska mammas gammla

Ledsen för dålig uppdatering. Jag har magkatar, har haft fullt upp på sisstonde och stressat så idag/ikväll blir det att ta det lungt för mig.
Vi hörs i morron, hoppas ni får en underbar fredag!
C


sysstrarna grön



Jeans- Saint Tropez, tyg väska- Köpenhamn, jacka- röda korset, randig tröja- mammas gammla

Hej!
Såhär såg jag ut igår, sommarbion vad awsome super värd kväll igår. Och ikväll kör vi igen!
Nu-  lunch
Hörs!
C

Rakt hår



Idag när jag tänkte sola var det bara mulet och kallt så jag bestämde mig för att platta mitt hår. På bilden till vänster ser ni min vanliga lockiga kalufs och nu undrar jag såklart hur domen blir hiss eller diss till plattat hår?

onsdagen den 17 augusti


shorts- american apparel, linne- forever21, väska- mammas gammla, halsband- Åhléns

Idag har jag varit en kortis i stan med några vänner. Ikväll ska jag på utomhus bio och se Once med min syster och två super goa tjejer!
Både shortsen och linnet köpte jag när jag var i USA förra året. Jag älskar forever21 och önskar verkligen att de öppnar i Sverige!
Vi hörs senare!
C

ÄNTLIGEN



Jag har köpt Doc Martens! Jag har velat doccs sen i höstas och nu har jag äntligen hittat ett par låga i Danmark. De här ska användas!
C

Namnsdagspressent



Den här fina necessären låg på min säng när jag kom hem. Igår hade Estelle nämligen namsdag vilket är mitt mellannamn. Necessären är från Lindex och jag har velat ha den jätte länge så jag blev jätte glad och överaskad när jag fick den. 
Vi hörs senare idag såklart!
C

Photoshoot


Kavaj- Farbror Arvids gammla, Skjorta- mammas gammla, kjol- Hm, Träskor- Skånetoffel


Tjenare!
Idag har jag fotograferat de här snygga brudara Ellinor och Andrea! Vi sprang runt på stan fotade, skit kul var det! Men att ha mina nya träskor och att inte ha med några plåster märkte jag snabbt inte var någon bra idé alls!
Kavajen jag har på mig är min mammas gammal som hon har fått ärva av sin farbror. Alltså pretty old.
C

Världens sötaste hund!



Jag vill bara visa upp mina kusiners hund Roffe! Han är super söt och väger bara 2.5 kg (!!)
C

Details


Linne & byxor- NK trend, jacka- Jc, Ringar- Silly rings

Hej!
Såhär såg jag ut igår när jag tog en promenad i Tanto. Linnet och byxorna är mammas gammla som hon köpte på NK trend. Det finns även en matchande kavaj men jag kände att det räckte med linne och byxor för att det inte skulle bli för mycket av det goda.
Ringarna köpte jag i Danmark och är sillyrings, ni vet väl vad sillybands är? Armband som ser ut som t.ex djur när man tar av sig dom nu finns det även sillyrings. Mina har ett trollspö och en diamant. Super coolt tycker jag!
C

Klänning jag har sytt



Den här klänningen har jag sytt till min mammi i födelsedagspressent. Det är en cirkelkjol= jätte mycket tyg. Det blev en utmaning men den blev rätt fin till slut eller hur?


Premiär


Klänning- Urban Outfitters, korfta- H&M, Skor- Vagabond

Hello!
Premiär för min nya klänning från Urban som jag köpte i Köpenhamn. Skorna från Vagabond är ett av mina favoritpar. De passar till allt, klänning, vida byxor, kjol, you name it.
Idag har jag fikat med min underbara vän Mimmi på vårat stammisställe Café Bagel Street på Kungsgatan. När vi var där stank det så mycket lök så båda jag och Mimmi grät. Hahaha

Min favorit affär i Köpenhamn



Här är min absolut favorita affär i Köpenhamn. Trots höga priser kan man nog se redan från skyltfönstret att mer min stil blir det nog inte.

Dagens


klänning- Hm, väska- urban outfitters, skor & halsband- Danmark

I'm back



Hej!
Nu är jag tillbacks från Köpenhamn och kommer blogga som vanligt igen! På bilderna ovanför ser ni smakprov på mina senaste köp fårn Köpenhamn. Hela klädesplaggen får ni vara nyfikna på lite till tills jag börjar använda dom.
Hej så länge! 

Pride


Ring- Usa & sillybands

Hello!
Idag har jag varit på pride med några vänner det var därför jag tänkte passa på att lägga upp en bild på min fina ring från USA som jag har döpt till Pride ringen. hahah! Nu blir det packning inför Köpenhamn.
C


Nu packar jag väskan


Hej!
Packning suck... Men nu är jag i alla fall på väg till Köpenhamn eller ja först Stockholm.  Då blir det hem ljuva hem i två dagar medans jag mellanlandar innan jag åker vidare på söndag.
Nu ska jag försätta hörs på lördag!
C

Min nya skjorta!



Här är min nya skjorta från Åhlens, 100kr gick den loss för. Riktigt kap!
C

2011-08-03


Shorts- Bikbok, linne- Monki, Halsband- Åhlens

Hej!
Idag handlade jag en rosa skjorta på Åhlens och en BH från Lindex. (Ångest!) Även fast det var bra köp och jag snart får min lön får jag alltid ångest när jag gör av med pengar. Not good...
Nu ska jag äta thai med min kusin.
Hörs!
C

Nya tyger!



Här är tygerna jag köpte igår på röda korset, får se vad det blir av dom!

Mammas gamla necessär


Linne- weekday, cykelbyxor- hm, necessär- mammas gammla

Idag var jag nere på röda korset och fynda tyger. Det är verkligen att rekomendera jag köpte flera meter tyg idag för typ 20-30kr vilket är en bråkdel vad det skulle kosta om jag köpte dom på en riktig tyg affär. Nu ska jag spela kort . Hörs

RSS 2.0